Kwast Wijnkopers Najaarsproeverij – 2 & 3 September

Datum event:

Op zondag 2 -en maandag 3 september a.s. is onze najaarsproeverij, die deze keer ter gelegenheid van ons 40-jarig bestaan zal plaatsvinden op ons kantoor op de Roggestraat 30 in Nieuw-Vennep.

 

Op zondag 2 september zijn wij van 12:00 tot 17:00 uur geopend.

Op maandag 3 september zijn wij van 11:00 tot 18:00 uur geopend.

 

Tijdens deze proeverij heeft u de gelegenheid om méér dan 200 open wijnen te proeven, en zijn  14 wijnboeren persoonlijk aanwezig om de verhalen achter hun wijnen met u te delen. Dit zijn o.a.: Johan Malan van Simonsig, Giovanni Gaja van GAJA Piemonte en Toscane, Armando Castagnedi van Tenuta Sant’Antonio, José Viu van Viu Manent, Alex Dale van Radford Dale, Libero Rillo van Fontanavecchia, Henri Bour van Domaine de Grangeneuve, Ramon Roqueta van Roqueta Origen (van Abadal, Lafou en Ramon Roqueta) en Gabriella Vettoretti van La Tordera.

 

Daarnaast zal de Laurent-Perrier Champagnebar geopend zijn om iedereen de verscheidenheid van het assortiment van Laurent-Perrier te laten proeven, en om natuurlijk met elkaar feestelijk te toosten op onze verjaardag!

 

Mario Ridder van Restaurant Joelia (* ster Michelin) en CEO de Baas van het Vlees bemand dit keer onze bistro en zal zorgen voor verrassende gerechten die uw smaakpupillen zullen prikkelen.

 

Wij hopen van harte u op Zondag of Maandag persoonlijk te mogen verwelkomen!

 

Mocht u zich nog niet hebben aangemeld, dan kan dit nog steeds. Graag uw aanmelding mailen aan: [email protected]