Zoeken?

Ons team

Marc Vos

Accountmanager Retail West-Nederland

Met al meer dan dertig jaar op de teller bij Kwast Wijnkopers word ik nog altijd blij van de wijnen van onze leveranciers van het eerste uur. De Pouilly-Fumé van Domaine Thibault, Château Tour de Mirambeau de Cuvée Passion Blanc, de Vieilles Vignes Rouge - liefst op magnum - van de familie Bour uit de Rhône en natuurlijk de weergaloze

Vintage Ports van Taylor’s! En die mogen best een beetje gerijpt zijn. Maar eigenlijk vind ik elke wijn met een eigen verhaal boeiend. Neem bijvoorbeeld de wijnen van De Moya, Abadal, Weingut Seeger en Feudo Montoni. Verrassend, puur en stuk voor stuk lekkere drinkwijnen!

Met al meer dan dertig jaar op de teller bij Kwast Wijnkopers word ik nog altijd blij van de wijnen van onze leveranciers van het eerste uur. De Pouilly-Fumé van Domaine Thibault, Château Tour de Mirambeau de Cuvée Passion Blanc, de Vieilles Vignes Rouge - liefst op magnum - van de familie Bour uit de Rhône en natuurlijk de weergalozeVintage Ports van Taylor’s! En die mogen best een beetje gerijpt zijn. Maar eigenlijk vind ik elke wijn met een eigen verhaal boeiend. Neem bijvoorbeeld de wijnen van De Moya, Abadal, Weingut Seeger en Feudo Montoni. Verrassend, puur en stuk voor stuk lekkere drinkwijnen!

Favorieten van Marc Vos
Maak kennis met de rest van het team

Dit zijn de mensen met wie u bij Kwast Wijnkopers te maken heeft. Hier leert u ze beter kennen.