Zoeken?

Ons team

Suzanna Snijder

Marketing & Communicatie

Als echte liefhebber van Italië ben ik gek op de mooie Italiaanse wijnen uit ons assortiment en dan specifiek uit Piemonte. Altijd als ik in Italië ben, rijd ik even van Serralunga d’Alba naar Dogliani – wat mij betreft één van de mooiste routes in Piemonte. Zelf houd ik van krachtige rode wijnen met veel body en mijn voorkeur gaat dan ook uit naar de Barolo’s van Luigi Einaudi, maar vergeet ook zeker zijn Dolcetto’s niet!

Die zijn heerlijk voor een doordeweekse dag met een eenvoudig maar puur Italiaans gerecht. Buiten Italiaanse wijnen om kan ik trouwens ook altijd genieten van een goed glas Cap Classique. De Simonsig Kaapse Vonkel Brut is heerlijk als aperitief of bij gerechten met kip of eend. Echte topkwaliteit!

Als echte liefhebber van Italië ben ik gek op de mooie Italiaanse wijnen uit ons assortiment en dan specifiek uit Piemonte. Altijd als ik in Italië ben, rijd ik even van Serralunga d’Alba naar Dogliani – wat mij betreft één van de mooiste routes in Piemonte. Zelf houd ik van krachtige rode wijnen met veel body en mijn voorkeur gaat dan ook uit naar de Barolo’s van Luigi Einaudi, maar vergeet ook zeker zijn Dolcetto’s niet! Die zijn heerlijk voor een doordeweekse dag met een eenvoudig maar puur Italiaans gerecht. Buiten Italiaanse wijnen om kan ik trouwens ook altijd genieten van een goed glas Cap Classique. De Simonsig Kaapse Vonkel Brut is heerlijk als aperitief of bij gerechten met kip of eend. Echte topkwaliteit!

Favorieten van Suzanna Snijder
Maak kennis met de rest van het team

Dit zijn de mensen met wie u bij Kwast Wijnkopers te maken heeft. Hier leert u ze beter kennen.