Gaja Barolo Dagromis
Breed en stevig met rode bessen, cassis, tabak, mineralen, rokerigheid en drop

Over deze wijn
Land | Italië |
Streek | Piemonte |
Wijnhuis | Gaja Piemonte |
Type wijn | rood |
Druivenras | Nebbiolo |
Overige informatie
De druiven van de verschillende gaarden worden apart geoogst, vergist op roestvrij stalen vaten en gedurende 12 maanden in houten vaten gelagerd. Daarna vindt het blenden plaats, gevolgd door nog eens 18 maanden lagering op foeders (grote eikenhouten vaten).
De Barolo Dagromis heeft aroma's van rode bessen, cassis, tabak, mineralen en eiken rooktonen. Daarnaast florale indrukken, drop en iets van specerijen. De smaak is krachtig en tannineus, maar verfijnd met een lange afdronk.
Meer weten over deze wijn?
Neem contact opVerkooppunt zoeken
Andere wijnen van Gaja Piemonte
Benieuwd naar de andere wijnen van Gaja Piemonte?
bekijk selectie