Sinds mei 2014 is Kwast Wijnkopers de exclusieve leverancier van wijnen aan de RAI in Amsterdam. Na een uitvoerig pitch-traject werd in eerste instantie gekozen voor een samenwerking van drie jaar. Gezien de goede samenwerking van de afgelopen jaren, is het contract inmiddels verlengd.

 

De wijnen van Kwast Wijnkopers worden geschonken in de verschillende restaurants van RAI Amsterdam: Grand Café, First Floor Restaurant, Holland Restaurant en Café Amsterdam. Daarnaast worden de wijnen gebruikt voor evenementen en exposantencatering.

 

De keuze van de RAI om de samenwerking met Kwast Wijnkopers te verlengen past bij de visie van de RAI, dat de beste condities wil creëren voor een succesvol evenement. Directeur Convention Centre Operations bij RAI Amsterdam Martin van Nierop geeft aan: “Het assortiment van Kwast Wijnkopers is veelzijdig, kwalitatief en compleet en sluit aan bij de wensen van onze nationale en internationale gasten.”

 

Kwast Wijnkopers is een familiebedrijf uit Nieuw-Vennep dat sinds 1978 wijnen importeert voor de Nederlandse horeca en retail. Jaap Kwast: “Al jaren selecteren wij ons assortiment met de grootst mogelijke zorg voor kwaliteit. Ons aanbod kenmerkt zich door de zogenaamde Kwast-signatuur. Wijnen met een eigen stijl en karakter, die uitnodigend en verrassend zijn.”

rai

 

v.l.n.r. Monique Slinger (Inkoper RAI Amsterdam), Jaap Kwast (Algemeen Directeur Kwast Wijnkopers), Jan van den Bosch (Directeur Convention Centre Productie & Gebouw RAI Amsterdam), Martijn Kwast (Commercieel Directeur Kwast Wijnkopers) en Martin van Nierop (Directeur Convention Centre Operations RAI Amsterdam) proosten op een succesvolle verlenging van de samenwerking.