Het jaar 2022 loopt alweer aardig op z’n eind en dat betekent dat de dagen korter worden, het buiten kouder wordt en dat we onszelf weer mogen verwennen met heerlijke najaarsgerechten en bijpassende wijnen. In de nieuwste Family Owned staan dan ook echte najaarswijnen centraal. Denk aan wijnen passend bij wild, een mooie selectie Bordeaux wijnen en uiteraard een reeks ports van Taylor’s waarmee elk mooi diner wordt afgesloten.

Thomas Seeger vertelt hoe zijn voorliefde voor Bourgogne heeft geresulteerd in de wijnen die hij tegenwoordig maakt, we zoomen in op de wijngebieden Côtes de Duras en Minervois en Hubrecht Duijker vertelt ons alles over de lekkerste klassieke feestmenu’s voor het einde van het jaar. We gaan in gesprek met Pierre-Henry en Thibault Gagey van Louis Jadot en uiteraard besteden we aan het eind van het jaar aandacht aan ons rijke assortiment mousserende wijnen, waaronder crémant, cava, prosecco, vonkelwyn en champagne. Tot slot blikken we ook alvast vooruit op 2023 met de foodtrends van trendwatcher Sharon van Lokhorst.

Wij kijken alvast uit naar een sfeervolle decembermaand, waarin we samen met familie en vrienden het jaar goed kunnen afsluiten onder het genot van de lekkerste wijnen.

Voor nu heel veel leesplezier gewenst!

Klik op het magazine hieronder om door de online versie van Family Owned #3 te bladeren.