Kwast Wijnkopers werkt al enige jaren succesvol samen met de Nederlandse restaurants die zijn aangesloten bij de Jeunes Restaurateurs, afgekort JRE. Onlangs zetten beide partijen hun handtekeningen onder een document waarin de huidige samenwerking met drie jaar wordt verlengd.

De JRE is een vereniging van jonge restaurateurs (jonger dan 42 jaar) die hun toptalent, passie voor gastronomie en gebruik van lokale producten delen met gelijkgestemden. De JRE-restaurants vallen regelmatig in de prijzen. De vereniging telt meer dan 350 restaurants en 160 hotels verspreid over vijftien landen in Europa. Nederland is met veertig leden goed vertegenwoordigd.

De samenwerking tussen Kwast Wijnkopers en JRE Nederland houdt onder andere in dat de aangesloten restaurants een mooie selectie wijnen uit het Kwast-assortiment op de kaart hebben staan. Zo zijn zowel de champagnes van Michel Genet en Laurent-Perrier huischampagnes. Andere wijnhuizen die onderdeel zijn van het JRE-huiswijnassortiment zijn Viu Manent, Domaine de Grangeneuve, Despagne (Biface en l’Onde) en Gales.

Kwast Wijnkopers kijkt uit naar een mooi vervolg van de samenwerking!

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER DE JRE