In de nieuwst editie van Family Owned staan we uitgebreid stil bij de vele percelen van Domaine Louis Jadot in de Bourgogne. Alex Dale verteld meer over de geschiedenis, filosofie en toekomst van Radford Dale in Zuid-Afrika. We warmen je op met onze winterwijnen en gaan op zoektocht naar de beste expressie van Barbera met Villa Giada in de heuvels van Monferrato. Keldermeester Michel Fauconnet vertelt over zijn 50-jarig jubileum bij Laurent-Perrier Champagne. We zoomen in op de Rhône met drie wijnmakers van Domaine de Grangeneuve, Maison Les Alexandrins en Domaine des Sénéchaux. De familie Gaja legt uit dat al het goede in drieën komt.

Je leest meer over gerijpte reserva’s afkomstig uit het Iberisch Schiereiland. Met een mooie selectie mousserende wijnen en bijpassende recepten vertellen we je een bruisend verhaal over bubbels. Samen met de familie Zingarelli vieren we de 50e verjaardag van Rocca delle Macìe. In de Bordeaux worden de karakteristieken van de verschillende druivensoorten verder toegelicht. Tenslotte gaan we aan tafel met Taylor’s waarbij sommeliers en chefs hun favoriete port-spijscombinaties toelichten.


2023 is een bijzonder oogstjaar voor Kwast Wijnkopers, we vieren ons 45-jarig jubileum. Met dit uitgebreide magazine bieden we je inspiratie en informatie over wijnen, wijnmakers en wijnhuizen waar we al jaren trots mee samenwerken.


Veel leesplezier toegewenst!


Klik op het magazine om door de onlineversie van Family Owned najaarseditie 2023 te bladeren.