Eerder dit jaar hebben wij laten weten dat wij voornemens zijn een najaarsproeverij te organiseren. Na rijp beraad hebben wij besloten om deze proeverij niet door te laten gaan.

Door de regelgeving omtrent Covid 19 waren wij gedwongen om zeer selectief uit te nodigen, hetgeen zou betekenen dat wij een groot aantal van onze klanten zouden moeten uitsluiten. Daarbij staan onze proeverijen niet alleen bekend om de nieuwe wijnen die wij op deze dagen presenteren, maar ook om de ongedwongen sfeer, gezelligheid, het met elkaar genieten van een hapje en een drankje en last but not least het persoonlijk ontmoeten van de wijnmakers. De opzet van de proeverij volgens de huidige regelgeving zou dit onmogelijk maken.

Bovendien heerst er op dit moment weer veel onzekerheid over de verspreiding en de gevolgen van het virus en willen wij daarom geen enkel risico nemen.

Uiteraard gaan wij er alles aan doen om u toch kennis te laten maken met onze (nieuwe) wijnen en selecties voor het einde van het jaar. Onze account managers zullen de komende tijd initiatieven ondernemen waardoor u toch de gelegenheid krijgt onze wijnen te proeven. U kunt natuurlijk altijd contact met uw account manager opnemen voor uw speciale wensen.

Natuurlijk hopen wij van harte, dat wij in het voorjaar 2021 weer een verrassende proeverij kunnen organiseren, zoals u dat van ons gewend bent. 

Hartelijke groeten,

Martijn & Jaap Kwast