Een aantal producten uit het assortiment van Kwast Wijnkopers is uitstekend geschikt voor het maken van zomerse cocktails. Wat dacht u van klassiekers zoals Taylor’s Chip Dry en Croft Pink. Maar ook de Vermouth van Mancino is een onmisbaar ingrediënt voor iedere barman!

Giancarlo Mancino is een wereldwijd gevierde barman die is teruggekeerd naar Italië om daar zijn eigen Vermouth te produceren naar oorspronkelijke receptuur van oude meesters. Volgens hem missen de bestaande vermouths uitstraling en smaakdiepgang. Mancino Vermouth is de basis of een verrijking in populaire cocktails zoals Vesper, Negroni en Bronx. Maar ook in traditionele cocktails zoals de perfecte Martini Cocktail of een Manhattan.

Mancino is verkrijgbaar in drie verschillende soorten: Secco, Bianco Ambrato en Rosso Amaranto.

Dat port uitstekend geschikt is om cocktails mee te maken wisten we al langer. Denk maar aan de Chip Chip (Taylor’s Chip Dry met tonic en verse munt) of de Croftopolitan (Croft Pink met wodka en cranberrysap). Daarnaast bieden deze dranken de mogelijkheid tot het maken van cocktails als Bollywood Chip, Pink Blossom en Chili Pink.

De recepturen van al deze cocktails zijn samengevat in een klein boekje met Cocktail Tips. De boekjes worden verspreid onder de Nederlandse horeca en wijnspeciaalzaken. Op deze manier wordt de Nederlandse consument verrast en geïnspireerd.

img_1364