Restaurant Kok Verhoeven officieel Laurent-Perrier ambassadeur

Als exclusief importeur van champagne Laurent-Perrier in Nederland mag Kwast Wijnkopers jaarlijks de titel van ambassadeur uitreiken. Vandaag werd bekend gemaakt dat restaurant/brasserij Kok Verhoeven uit Tilburg als 3e bedrijf in Nederland is benoemd tot ambassadeur van het prestigieuze champagnehuis. In voorgaande jaren hebben restaurant Joelia en restaurant de Hinde deze waardering vanuit Laurent-Perrier ontvangen.

Het bijbehorende messing schild werd vandaag in feestelijke stijl overhandigd aan eigenaar Hans Verhoeven. ”We zijn ontzettend trots! We werken al aantal jaar met dit prachtige champagnehuis en zijn blij als eerste restaurant in Brabant dit ambassadeurschap te mogen ontvangen’’, aldus Verhoeven.

Martijn Kwast van Kwast Wijnkopers was helder over de keuze voor deze benoeming. ”Kok Verhoeven is een heel mooi familiebedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Ze werken voor langere tijd met de champagnes van Laurent-Perrier en dragen het huis een bijzonder warm hart toe. Op deze manier willen wij onze waardering laten blijken voor de wijze waarop ze dat uitdragen.’’ Op de vraag waar ze de champagnes graag bij schenken hoeft Verhoeven niet lang te denken. ‘’Fruits de mer! Een van onze specialiteiten. Al dat moois uit de zee past perfect bij de verschillende champagnes van Laurent-Perrier.’’

Komend jaar organiseren ze bij Kok Verhoeven verschillende evenementen. Vanwege het ambassadeurschap zal Laurent-Perrier natuurlijk extra in de spotlight worden gezet. Op 31 maart staat er bijvoorbeeld een oestermiddag gepland. Onbeperkt oesters voor een vaste prijs, met een glas Laurent-Perrier La Cuvée Brut uiteraard…

Een trotse Hans Verhoeven temidden van Peer van Iersel en Martijn Kwast (beiden Kwast Wijnkopers).