Dit meldde Stan Huygens in zijn kop in het Telegraaf Journaal. Gisteren vond de lancering plaats van het nieuwe standaardwerk van Gert Crum: Champagne – Le Reveil des Terroirs. Het boek werd gepresenteerd in combinatie met de introductie van de nieuwe jaargang van Champagne Salon 2006. Wij zijn trots om dé importeur te zijn van deze exclusieve champagne. Daarnaast was er een proeverij van 11 topchampagnes afkomstig van de huizen/producenten die in het boek van Gert Crum de maximale 5 sterren hebben gekregen.

‘Grote champagnehuizen hebben nog steeds een groot aandeel in de markt, maar talenten staan op. Het is vaak een belevenis. Alles draait om terroir champagne. We zoeken lichtvoetigheid,’ aldus Gert Crum.

Bij de aansluitende lunch in restaurant Ciel Bleu van het Okura Hotel werden rijpere jaren van de zusterhuizen Delamotte geschonken. Jaap Kwast had deze bijzondere proeverij en lunch georganiseerd.

Lees het artikel van Stan Huygens in de Telegraaf:

Rijdend #voorproefje op #musical http://bit.ly/2glhuIZ  | #Romantiek met #champagnes http://bit.ly/2gk3uPE  | @telegraaf @stanhuygens