Zoeken?

Ons team

Charlotte Verhagen

Verkoop Binnendienst

Een absolute passie van mij is koken. Het liefste verzorg ik elke week voor een gezellig gezelschap een heerlijk diner. Elke keer probeer ik weer een nieuw recept of gerecht en ik vind het leuk om hier steeds weer een passende wijn bij te vinden. Een specifieke voorkeur voor een bepaalde wijn heb ik niet.

Ik vind het vooral leuk om elke keer weer een andere wijn te proberen. Maar als ik dan toch al drie favorieten mag noemen zijn dat de Scaia Paradiso van Tenuta Sant’Antonio, Menetou-Salon Blanc van Domaine de Châtenoy en de Rosso Piceno van Vignamato.

Een absolute passie van mij is koken. Het liefste verzorg ik elke week voor een gezellig gezelschap een heerlijk diner. Elke keer probeer ik weer een nieuw recept of gerecht en ik vind het leuk om hier steeds weer een passende wijn bij te vinden. Een specifieke voorkeur voor een bepaalde wijn heb ik niet.Ik vind het vooral leuk om elke keer weer een andere wijn te proberen. Maar als ik dan toch al drie favorieten mag noemen zijn dat de Scaia Paradiso van Tenuta Sant’Antonio, Menetou-Salon Blanc van Domaine de Châtenoy en de Rosso Piceno van Vignamato.

Favorieten van Charlotte Verhagen
Maak kennis met de rest van het team

Dit zijn de mensen met wie u bij Kwast Wijnkopers te maken heeft. Hier leert u ze beter kennen.