Zoeken?

Ons team

Alfons Kiljan

Accountmanager West-Nederland

Mijn favoriete wijn kan van dag tot dag een andere zijn. Het is een combinatie van gezelschap, setting en het moment van de dag. Wijn is beleven, proeven en genieten van de juist combinatie met een lekker gerecht. Als ik dan toch een aantal favorieten mag noemen dan neem ik de Rivaner van het huis Gales uit Luxemburg om z’n frisheid en het “druivige”

karakter. Ik ben een groot liefhebber van nebbiolo uit Piemonte. De wijn van Luigi Einaudi heeft alle kenmerken van deze druif en biedt een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Tot slot staat Botmaskop van Delaire uit Stellenbosch al jaren met stip in mijn top tien.

Mijn favoriete wijn kan van dag tot dag een andere zijn. Het is een combinatie van gezelschap, setting en het moment van de dag. Wijn is beleven, proeven en genieten van de juist combinatie met een lekker gerecht. Als ik dan toch een aantal favorieten mag noemen dan neem ik de Rivaner van het huis Gales uit Luxemburg om z’n frisheid en het “druivige” karakter. Ik ben een groot liefhebber van nebbiolo uit Piemonte. De wijn van Luigi Einaudi heeft alle kenmerken van deze druif en biedt een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Tot slot staat Botmaskop van Delaire uit Stellenbosch al jaren met stip in mijn top tien.

Favorieten van Alfons Kiljan
Maak kennis met de rest van het team

Dit zijn de mensen met wie u bij Kwast Wijnkopers te maken heeft. Hier leert u ze beter kennen.