Zoeken?

Ons team

Pepe Céron-Balsas

Marketing & Design

Als Spanjaard gaat mijn voorkeur natuurlijk uit naar wijnen uit Spanje, het land waar mijn roots liggen! Ik hou van natuurlijke en pure smaken, verse producten en simpele bereidingen, waarin de echte smaak van elk ingrediënt naar voren komt. Barón de Ley Reserva Tres Viñas is voor mij de ultieme expressie van een witte Rioja. Gewoon een topwijn die vraagt

om topgerechten. LaFou El Sender is de perfecte uitdrukking van het terroir in je glas: intens, expressief, krachtig, mediterrane geuren... heerlijk! Tres Priors is mijn huiswijn, een alleskunner. Ik drink ‘m licht gekoeld in de zomer, bij vlees, vis, salades... en als aperitief.

Als Spanjaard gaat mijn voorkeur natuurlijk uit naar wijnen uit Spanje, het land waar mijn roots liggen! Ik hou van natuurlijke en pure smaken, verse producten en simpele bereidingen, waarin de echte smaak van elk ingrediënt naar voren komt. Barón de Ley Reserva Tres Viñas is voor mij de ultieme expressie van een witte Rioja. Gewoon een topwijn die vraagt om topgerechten. LaFou El Sender is de perfecte uitdrukking van het terroir in je glas: intens, expressief, krachtig, mediterrane geuren... heerlijk! Tres Priors is mijn huiswijn, een alleskunner. Ik drink ‘m licht gekoeld in de zomer, bij vlees, vis, salades... en als aperitief.

Favorieten van Pepe Céron-Balsas
Maak kennis met de rest van het team

Dit zijn de mensen met wie u bij Kwast Wijnkopers te maken heeft. Hier leert u ze beter kennen.