Zoeken?

Ons team

René Tabbers

Accountmanager Limburg

Voor iedere wijn is er de juiste tijd en de juist plaats, maar champagne past wat mij betreft op ieder moment van de dag! Ik heb een brede smaak, maar verteerbaarheid én een stukje verrassing zijn voor mij belangrijke aspecten in de wijnen die ik zelf graag drink. Als ik dan toch een aantal favorieten uit ons brede assortiment moet kiezen (zonder alle andere

producenten te kort te doen), denk ik persoonlijk aan de champagnes van Delamotte vanwege hun prachtig zachte en verfijnde bubbel, de klassieke range van Feudo Montoni uit Sicilië of de wijnen van Louis Jadot die uit dat stukje Frankrijk komen waar mijn hart echt sneller van gaat kloppen.

Voor iedere wijn is er de juiste tijd en de juist plaats, maar champagne past wat mij betreft op ieder moment van de dag! Ik heb een brede smaak, maar verteerbaarheid én een stukje verrassing zijn voor mij belangrijke aspecten in de wijnen die ik zelf graag drink. Als ik dan toch een aantal favorieten uit ons brede assortiment moet kiezen (zonder alle andere producenten te kort te doen), denk ik persoonlijk aan de champagnes van Delamotte vanwege hun prachtig zachte en verfijnde bubbel, de klassieke range van Feudo Montoni uit Sicilië of de wijnen van Louis Jadot die uit dat stukje Frankrijk komen waar mijn hart echt sneller van gaat kloppen.

Favorieten van René Tabbers
Maak kennis met de rest van het team

Dit zijn de mensen met wie u bij Kwast Wijnkopers te maken heeft. Hier leert u ze beter kennen.