Zoeken?

Ons team

Jasper van den Hoogen

Accountmanager Noordwest-Nederland

Jaren geleden heb ik mijn hart verloren aan Zuid-Afrikaanse wijnen. Een prachtig voorbeeld van wat het Zuid-Afrikaanse terroir met de chenin blanc-druif kan doen, is The Renaissance of Chenin Blanc van Radford Dale. Waar mijn hart ook sneller van gaat kloppen, zijn wijnen gemaakt van Grauburgunder.

De Grauer burgunder van Weingut Seeger is een prachtig voorbeeld van elegante Duitse wijn en zorgt voor spanning in het glas. Daar kan ik echt van genieten! Voor de speciale momenten trek ik graag een bubbel open en hoe kan dat beter dan met de Laurent-Perrier Cuvée Rosé Brut? Een prachtige champagne met aroma’s van aardbeien, framboos en zwarte kersen. Succes gegarandeerd!

Jaren geleden heb ik mijn hart verloren aan Zuid-Afrikaanse wijnen. Een prachtig voorbeeld van wat het Zuid-Afrikaanse terroir met de chenin blanc-druif kan doen, is The Renaissance of Chenin Blanc van Radford Dale. Waar mijn hart ook sneller van gaat kloppen, zijn wijnen gemaakt van Grauburgunder. De Grauer burgunder van Weingut Seeger is een prachtig voorbeeld van elegante Duitse wijn en zorgt voor spanning in het glas. Daar kan ik echt van genieten! Voor de speciale momenten trek ik graag een bubbel open en hoe kan dat beter dan met de Laurent-Perrier Cuvée Rosé Brut? Een prachtige champagne met aroma’s van aardbeien, framboos en zwarte kersen. Succes gegarandeerd!

Favorieten van Jasper van den Hoogen
Maak kennis met de rest van het team

Dit zijn de mensen met wie u bij Kwast Wijnkopers te maken heeft. Hier leert u ze beter kennen.