Zoeken?

Ons team

Brigitte van der Windt

Management Assistent

Kwast Wijnkopers staat voor mij voor kwaliteit, kennis en service. Met het gehele team werken we dagelijks hard om alle klanten zo goed mogelijk te helpen. Als assistent van onze directie ondersteun ik hen bij de communicatie met onze leveranciers en klanten. Ook ben ik verantwoordelijk voor de organisatie van proeverijen, klantenreizen, masterclasses, beurzen en andere evenementen.

Ons assortiment is heel divers en dat maakt het moeilijk om een paar favorieten te kiezen. Eén van mijn favorieten is de Domaine de Châtenoy Menetou-Salon Cuvée Pierre-Alexandre. Verder kan ik heel erg genieten van een glas Mirambeau Cuvée Passion Blanc van de familie Despagne en op koude dagen bij de haard de Morgenster Lourens River Valley.

Kwast Wijnkopers staat voor mij voor kwaliteit, kennis en service. Met het gehele team werken we dagelijks hard om alle klanten zo goed mogelijk te helpen. Als assistent van onze directie ondersteun ik hen bij de communicatie met onze leveranciers en klanten. Ook ben ik verantwoordelijk voor de organisatie van proeverijen, klantenreizen, masterclasses, beurzen en andere evenementen.Ons assortiment is heel divers en dat maakt het moeilijk om een paar favorieten te kiezen. Eén van mijn favorieten is de Domaine de Châtenoy Menetou-Salon Cuvée Pierre-Alexandre. Verder kan ik heel erg genieten van een glas Mirambeau Cuvée Passion Blanc van de familie Despagne en op koude dagen bij de haard de Morgenster Lourens River Valley.

Favorieten van Brigitte van der Windt
Maak kennis met de rest van het team

Dit zijn de mensen met wie u bij Kwast Wijnkopers te maken heeft. Hier leert u ze beter kennen.