Zoeken?

Ons team

Jan Volker

Accountmanager Noord-Nederland

Al onze wijnen zijn met veel zorg geselecteerd en met minstens zoveel liefde gemaakt door de producenten met wie wij - soms al heel lang - mogen werken. Het is dus lastig een keuze te maken van slechts drie wijnen uit ons assortiment. Door het jaar heen wisselt mijn persoonlijke voorkeur, maar altijd kies ik voor elegant en licht verteerbaar.

Of het nu gaat om de populaire wijnen van Domaine des Diables uit de Provence, de grandeur van Gaja met een echte value for money wijn als Sito Moresco, of de met passie gemaakte wijnen van een kleine producent als Seeger… Mijn motto is: koester wat goed is en blijf altijd nieuwsgierig naar het nieuwe.

Al onze wijnen zijn met veel zorg geselecteerd en met minstens zoveel liefde gemaakt door de producenten met wie wij - soms al heel lang - mogen werken. Het is dus lastig een keuze te maken van slechts drie wijnen uit ons assortiment. Door het jaar heen wisselt mijn persoonlijke voorkeur, maar altijd kies ik voor elegant en licht verteerbaar. Of het nu gaat om de populaire wijnen van Domaine des Diables uit de Provence, de grandeur van Gaja met een echte value for money wijn als Sito Moresco, of de met passie gemaakte wijnen van een kleine producent als Seeger… Mijn motto is: koester wat goed is en blijf altijd nieuwsgierig naar het nieuwe.

Favorieten van Jan Volker
Maak kennis met de rest van het team

Dit zijn de mensen met wie u bij Kwast Wijnkopers te maken heeft. Hier leert u ze beter kennen.