Zoeken?

Ons team

Danny Noorlander

Accountmanager Noordwest-Nederland

Het assortiment van Kwast Wijnkopers sluit volledig aan bij mijn smaakprofiel. Lekkere en doordrinkbare wijnen. Met zo’n veelzijdige en mooi assortiment is een keuze maken niet eenvoudig. Maar waar ik heel gelukkig van word, is een glas Sancerre Blanc van Domaine Paul Prieur. Wat een bouquet en wat een sappige, frisse smaak. Zowel lekker als aperitief als ook bij schaal- en schelpdieren.

Of die heerlijke Vignamato Verdicchio dei Castelli di Jesi Classico - de zon gaat vanzelf schijnen! -, een heerlijke frisse wijn met citrus, groene appel en een minerale toets. Als rode wijn kies ik de Barbera van Luigi Einaudi. Wat een mooie, geconcentreerde wijn met smaken van rijpe kersen en ander donker fruit, wat zoethout en heerlijk zachte tannines!

Het assortiment van Kwast Wijnkopers sluit volledig aan bij mijn smaakprofiel. Lekkere en doordrinkbare wijnen. Met zo’n veelzijdige en mooi assortiment is een keuze maken niet eenvoudig. Maar waar ik heel gelukkig van word, is een glas Sancerre Blanc van Domaine Paul Prieur. Wat een bouquet en wat een sappige, frisse smaak. Zowel lekker als aperitief als ook bij schaal- en schelpdieren. Of die heerlijke Vignamato Verdicchio dei Castelli di Jesi Classico - de zon gaat vanzelf schijnen! -, een heerlijke frisse wijn met citrus, groene appel en een minerale toets. Als rode wijn kies ik de Barbera van Luigi Einaudi. Wat een mooie, geconcentreerde wijn met smaken van rijpe kersen en ander donker fruit, wat zoethout en heerlijk zachte tannines!

Favorieten van Danny Noorlander
Maak kennis met de rest van het team

Dit zijn de mensen met wie u bij Kwast Wijnkopers te maken heeft. Hier leert u ze beter kennen.